Verhuisplannen

/Verhuisplannen
Verhuisplannen2020-06-22T15:34:04+01:00

We zijn al een tijd bezig met de nieuwbouwmogelijkheden, die eindelijk vorm leken te krijgen met een verhuizing naar de locatie van het Hammetje. De waterpartij aan de noordkant van Vathorst. Een perfecte plek met veel speelruimte!
In december 2015 is er in de gemeenteraad gekozen tussen drie scenario’s voor de ontwikkeling van het gehele gebied Over de Laak, waarbij de gemeente nadrukkelijk mogelijkheden zag voor de scouting. Anderhalf jaar later heeft Amersfoort roet in het eten gegooid: onrealistische financiële eisen, waar alleen een commerciële partij aan kan voldoen.

Nu twee jaar later (2020) lijkt er toch weer beweging te zitten om een eigen plekje te krijgen op de gewenste locatie bij het Hammetje. Hopelijk kunnen we toewerken naar een verhuizing in 2022.  Wordt vervolgd.

Ondertussen kunnen we jouw hulp goed gebruiken: we zijn dringend op zoek naar nieuwe begeleiders. Alleen dan kunnen we meer kinderen het plezier van scouting gunnen. De wachtlijst is zeer lang.
Doe je mee? Aanmelden kan via het inschrijfformulier.