Geef voor de nieuwe blokhut

//Geef voor de nieuwe blokhut

Geef voor de nieuwe blokhut

Scouting St. Jozef doet jaarlijks mee aan de Jantje Beton-collecte. Ook dit jaar. Omdat we buitenspelen voor kinderen ontzettend belangrijk vinden, maar ook omdat we in Jantje Beton een betrouwbare partner hebben die ons scoutingwerk steunt.

De helft van de collecteopbrengst komt namelijk ten goede aan onze eigen groep. Dat geld besteden we aan het kampprogramma, aan nieuw pionierhout en de komende jaren aan de bouw van een nieuwe blokhut bij ’t Hammetje. Om de opbrengst zo groot mogelijk te laten zijn, gaan we met onze jeugdleden langs de deuren in Vathorst en Hooglanderveen. En hopen dat wijk- en dorpsbewoners ons werk met een gulle gift steunen.

Omdat we gemerkt hebben dan veel mensen geen contant geld meer in huis hebben, is het nu ook mogelijk om via iDeal te doneren. Dat kan door de QR-code te scannen met je mobiele telefoon of tablet. Een digitale donatie is dan zo gedaan!
De collecteweek van Jantje Beton is van 8 tot en met 13 maart, de QR-code is tot 30 maart te scannen.
Dank voor je bijdrage!

2021-03-07T16:39:30+01:00