Start van tweede groep welpen

//Start van tweede groep welpen

Start van tweede groep welpen

Een nieuw scoutingseizoen is begonnen. De oudste kinderen van de bevers en welpen zijn overgevlogen en vervolgen hun scoutingpad bij de welpen en de scouts. We gaan het nieuwe seizoen in met een volle bevergroep van 8 kinderen, een ochtendhorde bij de welpen van 18 kinderen en een scoutsgroep van 24 tieners.

Wat te doen met de almaar groeiende wachtlijst? Met name bij de welpen is die erg lang, tot dik twee jaar. Daar komt nu wat verlichting in, want we starten met een middaghorde bij de welpen! We hebben drie enthousiaste ouders bereid gevonden om zich te bekwamen in de ins en outs van de jungle, met hulp van de leiding van de ochtendhorde. We beginnen voorzichtig met ongeveer 12 welpen, zodat de nieuwe horde kan groeien in onze groep en het scoutingspel.

Maar, we zijn er nog niet! Aanvulling bij de leiding is nog meer dan welkom, om scouting verder te kunnen laten groeien in Hooglanderveen en Vathorst. Je kunt meedoen bij de bevers (5-7 jaar), welpen (7-11 jaar) en de scouts (11-15 jaar). Het is leuk en ook leerzaam. Ervaring is niet nodig, je krijgt begeleiding. We verwachten dat je de gedragscode van Scouting Nederland volgt en vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Scouting St. Jozef is namelijk een veilige omgeving voor ieder kind.

2021-09-08T18:51:07+01:00