Doe mee aan Rabo ClubSupport

//Doe mee aan Rabo ClubSupport

Doe mee aan Rabo ClubSupport

Een vereniging of club is er voor iedereen. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt. Deze projecten maken de wereld op hun manier een stukje mooier. En de Rabobank ondersteunt deze clubs financieel en met deskundigheid. Ook Scouting St. Jozef.

Wij vragen hulp bij de geplande nieuwbouw, omdat het huidige onderkomen aan de Andries van Altenalaan te klein wordt om de groeiende groep kinderen onderdak te bieden. Daarom gaat Scouting St. Jozef verhuizen naar ’t Hammetje in het te ontwikkelen recreatiegebied Over de Laak. Bij deze nieuwe blokhut kunnen meer kinderen uit Vathorst en Hooglanderveen het spel van scouting spelen. Op avontuur gaan met vrienden, de natuur ontdekken, lekker vies worden, varen en op kamp gaan: kinderen worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen en nieuwe vrienden te maken.

Rekeninghouder bij de Rabobank? Steun dan Scouting St. Jozef en breng dan je stem uit via www.rabo-clubsupport.nl. Dit kan tot 25 oktober.

2021-10-06T15:58:44+01:00